Вчера Бдин (Видин) затвърди лидерската си позиция с 3:2 над

...
Вчера Бдин (Видин) затвърди лидерската си позиция с 3:2 над
Коментари Харесай

Демона за великолепния рейд на Бдин

Вчера Бдин (Видин) затвърди лидерската си позиция с 3:2 над Севлиево и е с цялостен точков актив от началото на сезона. Двубоят е от десетия кръг на Северозападната Трета лига. 
 Бдин продължава без неточност, треньора на Севлиево удовлетворен от своите футболисти Бдин продължава без неточност, треньора на Севлиево удовлетворен от своите футболисти
„ Десетте следващи победи са доказателство, че вървим възходящо. Вдигнахме летвата високо и става все по-трудно за нашия тим. В началото на шампионата, противниците не вземаха доста насериозно упоритостите ни. Сега обаче е друго – всеки тим излиза и играе на върха на опциите си против Бдин. Най-важното за нас е да задържим това равнище до края на годината. В основата на триумфа е, че сглобихме тим от локални момчета. Във всеки мач се раздават до дъно. Нагледни са образците в последните ни две срещи. В тях демонстрирахме темперамент, обърнахме резултата в наша изгода и спечелихме. Срещу Севлиево не се показахме в най-хубавата си светлина. Лидерът обаче се потвърждава точно в такива борби – даже и когато не играе добре да вземе максимума като резултат. Друг значим миг е, че все още нямаме съществени здравословни проблеми. Няма по какъв начин да пропусна, че в основата на мощното ни показване е отличния ни колектив и удобния климат в съблекалнята “, разяснява пред Sportal.bg играещия треньор на видинския отбор Николай Цветков-Демона.   
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР