Вчера България бе потресена от убийството на 28-годишната Фанка Ангелова

...
Вчера България бе потресена от убийството на 28-годишната Фанка Ангелова
Коментари Харесай

Наблюдаващият прокурор: Всички свързани с убийството действия са извършени в село Пъдарско

Вчера България бе потресена от убийството на 28-годишната Фанка Ангелова от пловдивското село Пъдарско. За действието е арестуван нейният мъж, който е направил цялостни признания. Двамата са разграничени от една година, като имат две деца - на 8 и 14 година

" Няма по какъв начин да разкрия механизма за осъществяване на убийството От всичко по следствието стигнахме до извода, че той е единственият обвинен по делото. Обвиняемият оказа подпомагане. Всички негови дейности свързани с осъществяване на закононарушението са осъществени на село Пъдарско. Повдигнато е обвиняване по член 115. То е работно, планува се по него наказване за отнемане от независимост от 10 до 20 години. От събраните досега доказателства можем да създадем извода, че единственият претекст е ревнивост ", съобщи в ефира на " Нова телевизия " наблюдаващият прокурор по случая Димитър Молев.

Запитан по какъв метод е осъществено убийството и дали жертвата е удушена или разстреляна, той сподели, че обстоятелства не може да разкрие, защото още се събират и проучват предмети и доказателства. " Извършителят и жертвата са били съпрузи, имат формален брак, живели са дружно. Жената е напуснала брачна половинка си преди към една година, децата са оставени за развъждане при мъжа. Реално те се отглеждат от неговата майка. Това ще продължи на този стадий и отсега нататък ", добави наблюдаващият прокурор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР