Възстановено е движението по магистралите и основните пътища в страната,

...
Възстановено е движението по магистралите и основните пътища в страната,
Коментари Харесай

След протеста: Паднаха блокадите на пътища в страната

Възстановено е придвижването по автомагистралите и главните пътища в страната, откакто през днешния ден в разнообразни региони имаше протестни блокади против високите цени на горивата, които прераснаха в неодобрение против бедността, неефективните институции и ред други проблеми в страната.
Протести против бедността и скъпите горива в цялата страна (СНИМКИ) Блокирани са съществени пътища, в Бургаско се стигна до сдърпване с полицията
„ Никъде, в цялата страна, сътрудниците от полицията не са употребявали физическа мощ и полицейска техника, макар че на доста от местата имаше провокации. От едната страна бяха протестиращите, а от другата жителите, които се прибираха в края на неделния ден. Недопуснахме нарушавания на публичния ред или стълкновения сред протестиращите”, сподели Христо Терзийски, шеф Групово дело „ Национална полиция”.
Протестиращите в Благоевград оповестиха гражданско непокорство Недоволните обявиха, че пътят за Гърция ще остане блокиран, до момента в който държавното управление не подаде оставка
Той добави, че ситуацията в Благоевград, където придвижването на основен път Е-79 беше блокирано повече от 7 часа, към този момент е спокойна.
Протестиращи блокираха центъра на София (СНИМКИ) Протестно шествие блокира бул. „ Княз Ал. Дондуков ” и продължи по бул. „ Васил Левски “ в посока СУ „ Св. Климент Охридски “.
„ Имаме затруднено придвижване в региона на ГКПП-Кулата, Хасково на изхода за Кърджали, Велико Търново и Добрич. При такива митинги сътрудниците работят доста деликатно, с цел да съблюдаваме ние законовите условия, само че дано и протестиращите да съблюдават разпорежданията на властите”, добави Терзийски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР