Пълномощният съветник Глас Луис призова акционерите на Tesla да гласуват

...
Пълномощният съветник Глас Луис призова акционерите на Tesla да гласуват
Коментари Харесай

Инвеститорите на Tesla са посъветвани да гласуват против заплатата на Мъск от 56 милиарда долара и хода на Тексас

Пълномощният консултант Глас Луис прикани акционерите на Tesla да гласоподават срещу премията за заплата от 56 милиарда $ на Илон Мъск и предлагането за реинкорпориране на производителя на електрически транспортни средства в Тексас, главен удар за борда преди решаващата му годишна среща идващия месец.

Glass Lewis сподели, че пакетът от варианти за акции на основния изпълнителен шеф е „ разводняващ “ и с „ несъразмерен размер “ в отчет, оповестен в събота. Той също по този начин подлага на критика препоръчаното пренасяне в Тексас като предлагащо „ несигурни изгоди и спомагателен риск “ за акционерите.

Пълномощникът също по този начин повдигна проблеми с „ поредност от извънредно времеемки планове “ на Мъск, по-специално придобиването през 2022 година и настоящ главен ремонт на Twitter, в този момент прочут като X, за който се твърди, че отвлича вниманието на милиардера от ръководенето на най-големия производител на електрически автомобили в света. Мъск също ръководи SpaceX, Neuralink и Boring Company.

Управителният съве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР