Възрастна жена, на пейка - и с книга в ръка.

...
Възрастна жена, на пейка - и с книга в ръка.
Коментари Харесай

Една снимка, а толкова много емоция

Възрастна жена, на скамейка - и с книга в ръка. Наистина такава панорама не се вижда постоянно. Бабата е забелязана в град Ямбол. Мнозина показаха възхищението си към дамата и образеца, който дава на младите. Други видяха скрита бедност, обвързвайки я с ситуацията в страната ни и безпаричието при пенсионерите. Някои считат, че четящата жена е Жулиета - сестра на прочут в града мъж – Гошо Центъра. Човекът е обичан от мнозина, а множеството го помнят с бодрия му дух и усмивка. Той постоянно е посещавал футболните игрища в Ямбол. Спомен за спортно увлечение има и при Жулиета, само че за баскетбола.

„ Гошо Центъра. Иди че го не помни. На чаша неделно капучино или на бутилка вино, внезапно ще тръгне приказка за него. И ти, и събеседникът ти ще просветнете най-малко за няколко минути, до момента в който си припомняте за неговата висока, кльощава фигура, за дочените му, възкъси гащи, за бодрото му, постоянно добродушно и постоянно усмихнато лице.

Усмивка на глупак, която обаче е от ония, които вършат интимните мемоари за един град. За Ямбол, “ написа Борислав Ненов за него.

„ Това не е ли Жулиета - сестрата на Гошо Центъра? Която и да е, поисквам й да е жива и здрава, „ разяснява фотографията жена.

„ До къде я докараха нашите избраници На вън е по-топло в сравнение с у дома, “ счете мъж.

„ Защо незабавно с неприятното? Може би дамата просто желае да уважи на чист въздух, “ отговори му мъж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР