Вълшебен спектакъл сътвориха на сцената на читалището в Разлог над

...
Вълшебен спектакъл сътвориха на сцената на читалището в Разлог над
Коментари Харесай

Разлог празнува бъдещето! Грандиозен спектакъл за  звездни юбилеи на три детски градини 


Вълшебен театър сътвориха на сцената на читалището в Разлог над 300 деца, отбелязвайки рождените дни на своите детски градини.
Грандиозен театър на бъдещето.
Сцената блестна и се усмихна, оживяха приказните герои Снежанка, Червената шапчица, Трите прасенца, Вълчо и седемте козлета...
Децата танцуваха, въртяха обръчи, вършиха шпагати, пееха, играеха хорце. Пресъздадоха пред любящата аудитория от родители и близки, препълнили салона, и строителството на детските градини, и чудния свят на щурците, на пчеличките, на калинките. Превъплъщаваха се в красиви цветя, в обичани приказни герои – като същински, огромни актьори.
Учителите в детските градини, създателите на този театър бяха непроменяемо до децата. Незабележими, зад микрофон, скрити зад кулисите. Истински отдадени.
Творци, сценаристи, режисьори, педагози, подготвени да прегърнат, да утешат, да вдъхновят.
Учители-вдъхновители.
До тях са и помощниците, постоянно подготвени да се притекат на помощ.
Над 300 деца сътвориха баснословен, хубав театър – с любов за своите три детски градини.
А Детска градина „ Ален мак “ даже сътвори химн:
„ Ние сме децата на Разлог, в „ Ален мак “ мечтаем и творим, нови върхове ще покорим! “
„ Честити звездни юбилеи, Разлог! " – написа в приветствения си адрес кметът на община Разлог Красимир Герчев, който подари на градините по 30 комплекта обичайни детски разложки носии. И благодари на учителите и възпитателите че всеки ден се посвещават на децата, вършат уверени първите им крачки, реализират високи резултати в образованието и възпитанието – с самообладание, любов, безрезервност, добрина и висок професионализъм. Благодари на родителите, че са съпричастни и с делника, и с празника на детската градина, обърна се и към децата – да порастват здрави и щастливи.
В приветственото си слово шефът на ОДЗ „ Радост “ Елена Добрева акцентира голямата роля на учителите, възпитателите и родителите в сложния път на построяването на детската персона.
Препълнен салон приветства гостите Ивайло Златанов - шеф на Регионално ръководство на образованието, ръководителя на Общински съвет Разлог Иван Димитров, заместник-кметовете, общински съветници, някогашни учители, шефове на образователни заведения в Разлог.
Препълненият салон избухваше в овации на всяко осъществяване на децата. И стана на крайник. Аплодирайки своето бъдеще.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР