Възрастен мъж скочи срещу премиера Възрастен мъж се обърна към

...
Възрастен мъж скочи срещу премиера Възрастен мъж се обърна към
Коментари Харесай

Възрастен мъж скочи срещу премиера и го нарече „другарят Бойко Борисов“

Възрастен мъж скочи против премиера Възрастен мъж се обърна към премиера Бойко Борисов с обръщението „ другарю ” и го упрекна, че за три мандата не е могъл да оправи страната. Случката стана по време на връчването на премиите „ Достойните българи на годината ”. Борисов не отговори, само че някогашният министър на културата Вежди Рашидов се почувства задължен да отбрани началника си. Гражданинът Искрен Азманов пък изясни, че подготвил 100 въпроса към премиера и президента Румен Радев и чака персонална среща с тях.
 
Искрен Азманов призна непретенциозно, че е кандидат за пет Нобелови награди и създател на политическата партия „ Николай Хайтов ”. Но желае диалог с Борисов в качеството си на жител. Изпратил му писмо, само че не получил отговор.
 
Ето от какво е подбудено недоволството му:
 
„ За да бъдеш в Народното събрание , член на Народното събрание, би трябвало нещо значително да си основал . Масовият наш депутат сега не може да се похвали с такова нещо . Премиерът до момента е три пъти министър председател и с нищо не оправи страната. Тези хора, които се подмазват, с цел да кажат едно или друго, това не е правилно. Аз желая той да ме предложения с президента, настоящия, в Народното събрание, и аз да му задам 100 въпроса. В тези 100 въпроса има наличие и по какъв начин да се оправи страната и освен българската страна “.
 
Първото изявление на Искрен Азманов беше, до момента в който Бойко Борисов връчваше първата премия „ Достойни българи ”. Тя отиде при три момчета от Враца, които са основали софтуерна академия и са дали достъп на десетки искащи да се развиват в областта на осведомителните технологии, без да напущат родния си град.
 
„ Другарят Бойко Борисов е три мандата министър председател и не можа да оправи страната. О, апелирам! Да си върви Бойко Борисов! “, прикани Азманов.
 
И въпреки че Бойко Борисов единствено благодари , той откри пламенна отбрана от някогашния си министър на културата.
 
„ Ще си разреша да кажа и аз няколко думи. Първо, да ви помоля, през днешния ден е ден, когато почитаме достойните българи. Н едостойно държание на подобен ден, първо е недопустимо, второ е пъклен грозно. Поръчките е хубаво да си ги изпълнявате другаде. Днес да уважим тези хора. Затова сме тук и министър председателят, и аз, и куп други хора “, уточни Рашидов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР