Възраждане остават категорични в позицията си - няма да подкрепят

...
Възраждане остават категорични в позицията си - няма да подкрепят
Коментари Харесай

И Възраждане обявиха евентуален кабинет Габровски за кауза пердута

" Възраждане " остават безапелационни в позицията си - няма да поддържат първия мандат за сформиране на държавно управление, който бе връчен на ГЕРБ, както и няма да се явят на среща по тематиката, на която са поканени от проф. Никола Габровски.

" Не мога да кажа нищо неприятно, както и нищо положително за него, тъй като не го познавам. Но познавам политиката на политическата мощ, която той съставлява. За мен това е повече от задоволително ", безапелационен бе на брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Идеите на ГЕРБ били ясни, видни през последните 12 години и нямало нещо ново в реториката им, продължи партийният водач.
 Габровски и Демократична България единни в евроатлантическите си цели
Габровски и Демократична България единни в евроатлантическите си цели

Ключовата " полезност " на кабинет Габровски - Планът и да не загубим средства

Самият Габровски се е обадил на Костадинов, с цел да го предложения на среща, като е декларирал, че по дадени тематики могат да имат общи визии. Не обаче и по крайъгълните, съгласно Възраждане, камъни като еврозоната да вземем за пример.

" Това беше един доста прям диалог, което аз почитам. От това има потребност политиката, не от задкулисие ", пресъздаде разговора си с Габровски Костадинов.

" Възраждане " желае да излезем от Европейски Съюз и КСНС за енергийната рецесия

За да подсигуряваме личното си оцеляване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР