Възраждане организират поредния национален протест. Този път акцентът е срещу

...
Възраждане организират поредния национален протест. Този път акцентът е срещу
Коментари Харесай

„Възраждане“ организират пореден национален протест

" Възраждане " провеждат следващия народен митинг. Този път акцентът е против държавното управление на четворната коалиция.

Началото на демонстрацията е оповестено за 12:00 ч. на пл. " Народно събрания ", а краят " откакто държавното управление подаде оставка ".

От партията на Костадин Костадинов ще отстояват позицията си, че България няма място във военния спор сред Украйна и Русия. Именно по тази причина те ще упорстват страната ни да не дава оръжие на нито една от воюващите страни. Според тях не би трябвало да разрешаваме на територията на родината ни да се разполагат американска военна техника и военни.

" Искаме оставката на кабинета на Кирил Петков, тъй като за 100 дни той завоюва нашето съмнение ", акцентират от " Възраждане ".

" Ние, българите, сме наследници на античен и прочут народ. Във вените ни тече кръвта на този народ, който е имал една от най-смелите и славни армии единствено допреди 100 години. Днес обаче нямаме войска, нямаме сигурност, нямаме поддръжка от ръководещите. Поради тази причина от нас зависи да опазим свободата и независимостта на Родината си ", пишат от партията.

Припомняме, че поръчка за събаряне на държавното управление водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов направи още по време на митинга за рухване на зеления документ, откакто по този начин или другояче към този момент беше разгласен проект за неговото прекъсване на територията на страната ни. Преди малко повече от седмица пък съобщи от трибуната в Народното събрание, че е пристигнало време за преосноваване на българската страна. Той изиска нови предварителни избори и акцентира, че от партията му се готвят за референдум. От " Възраждане " се заканиха и че ще стартират серия от дейности, в границите на идващите 10 дни, с цел да не позволен " окупационни дейности " на наша територия.

В същото време при започване на март стана ясно, че по време на визитата си в Украйна, Костадинов е бил изпъден от там и му е била наложена 10-годишна възбрана за влизане в страната с претекста, че е водач на проруска партия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР