Възпитателка беше нападната и пребита в детска градина в Разлог

...
Възпитателка беше нападната и пребита в детска градина в Разлог
Коментари Харесай

Баба влетя в детска градина в Разлог и преби учителка защото детето се забавило

Възпитателка беше нападната и пребита в детска градина в Разлог

Случаят е от края на предходната седмица, когато дамата твърди, че е била грубо удряна, блъскана и скубана от баба на едно от децата, разкрива

Тя решила, че би трябвало да употребява юмруците си поради това, че детето ѝ се бави и не излиза от градината задоволително бързо.

В детската градина „ Здравец” в края на всеки ден, с цел да вземат децата си дошли в голяма група десетки родители от квартал „ Нов път”. В петък това още веднъж се случило. Пред забавачницата пристигнали 15-ина души и повикали няколко деца вкупом.

„ Забавили сме се не повече от 10 минути, тъй като нормално децата се нуждаят да ги обгрижиш, да им помагаш, да се обуят, да се облекат, да приберем облеклата от шкафчето, с цел да могат да се приберат”, изясни потърпевшият педагог Лиляна Кoцакова.

Докато вътре в постройката тя подготвяла децата, една от дамите извън решила, че чака прекомерно дълго. Влетяла в коридора, разбивайки входната врата. И се засилила към възпитателката.

„ Бях настигната по стълбището и ми беше нанесен побой. Аз я молех да спре, да не ме удря. Нямам пояснение за какво по подобен метод бях нападната и унижена. Удари по лицето, скубана бях. Този ръкопашен пердах продължи може би пет минути, до момента в който сред мен и нея не застана учителка, която я помоли да спре. Всичко това се случи пред погледа на деца и родителите, които стояха отвън”, сподели още Коцакова.

Възпитателката сега е в болничен. Тя не е сигурна дали след нанесените ѝ пердах и засегнатост ще се върне още веднъж в детската градина. „ Обичам децата, грижа се за тях. И въпреки всичко мисля, че не съм заслужила такова отношение. Притеснена съм доста и огорчена”, уточни Коцакова.

Служителката на детската градина е с лека телесна щета. Полицията е открила нейния нападател - жена на 49 години от квартал „ Нов път”. Там екипът на NOVA не съумя да я открие. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР