Възнамеряваме конституционната реформа да е факт до Нова година, заяви

...
Възнамеряваме конституционната реформа да е факт до Нова година, заяви
Коментари Харесай

Борисов: На президента му хареса две години и половина еднолично да управлява

Възнамеряваме конституционната промяна да е реалност до Нова година, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание. Дотогава би трябвало да е определен нов състав на Висшия правосъден съвет, както и нов основен прокурор, уточни още той.
Прочетете още
Правителството не е идеално и всички са наясно какви вреди нанася на всяка от партиите, само че във външнополитически проект работи добре, а обществото се успокоява, счита Борисов.

Решението за концесията на " Лукойл " към този момент е взето, в този момент специалистите, министърът на енергетиката и депутатите би трябвало да го извършат, спазвайки закона, съобщи още той. По мотив думите на президента, че пристанището " Росенец " е отдадено по време на управленето на ГЕРБ разяснява:

" Винаги съм твърдял е ролята на президента като институция е сплотяваща, само че той към този момент мъчно прикрива разочарованието си, че има постоянно държавно управление, хареса му две години и половина еднолично да ръководи ".

Борисов разкритикува назначението на Ивайло Шотев от ПП-ДБ за заместник-министър на стопанската система, тъй като имал родственици в " Държавна сигурност ".

" Вчера разбрах за едно предопределение в Министерството на стопанската система и една реституция на децата на Държавна сигурност. За Ивайло Шотев. Баща му ми е другар, само че когато работех в пожарната, беше началник на ДКМС на Министерство на вътрешните работи. Да, някои ще кажат, че децата не носят виновността на родителите си, само че прави усещане ".

Борисов посочи, че това предопределение не е в съгласие от ГЕРБ и е схванал за него от медиите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР