възнамерява да стартира директните продажби на електрическа енергия на жителите

...
възнамерява да стартира директните продажби на електрическа енергия на жителите
Коментари Харесай

Tesla възнамерява да започне директната продажба на електроенергия за жителите на Тексас

има намерение да започва директните продажби на електрическа сила на жителите на Тексас , се споделя в поръчката на компанията подадена до комисията по комуналните услуги на щата. Tesla ще събира остатъците от сила от домовете, които са си конфигурирали слънчеви панели и ще я продава на елементарните консуматори при допустимо най-ниска цена най-вече в часовете пик. Тази сила ще се натрупва в хранилищата Megapack. Tesla ще употребява личен профилиран програмен продукт и своя инфраструктура за предпазване на електрическата сила. Конкуренцията ще бъде огромна, тъй като в Тексас има още 120 компании, които работят в областта на доставка на електрическа сила.

Да си напомним, че енергийното направление Tesla Energy Ventures към този момент построи няколко огромни вместилище за електрическа сила по целия свят. Те са построени в Западен Лос Анджелис и Монтерей, Калифорния, още две има в Австралия – в щатите Виктория и Южна Австралия. Но до момента Tesla не е играла ролята на провайдър на електрическа енергия за частни лица. Досега нейните акумулаторни складове единствено помагаха на другите компании да създават и натрупват електричество.

Подробностите към този момент не са доста, само че пазарните анализатори са на мнение, че Tesla ще подава сила при спиране на електрическия ток, както бе да вземем за пример предходната зима в Тексас, и ще го обезпечава посредством своите акумулаторни акумулатори и акумулаторни складове лично произвеждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР