Възможности за партньорско участие по трансгранични програми на организациите в

...
Възможности за партньорско участие по трансгранични програми на организациите в
Коментари Харесай

Доброволци от Свиленград ще си сътрудничат с колеги от Одрин...

Възможности за партньорско присъединяване по трансгранични стратегии на организациите в Свиленград и Одрин на доброволчески формирования в предварителна защита на бедствия, възстановителни и избавителни действия обсъждаха на работна среща в Свиленград.

Домакин на българо-турска работна среща бе кметът на Свиленград арх.Анастас Карчев, а в нея участваха представители на доброволците и противопожарните служби.

Със специфична покана от кмета като посетители участваха Али Алтъндал - началник за района на град Одрин на AFAD - ръководството на бедствия и изключителни обстановки и образование на доброволци, и неговият сътрудник Гюней Какат.

Основен акцент на диалога бе разискването на идна взаимна активност за осъществяване на разнообразни хрумвания и планове, подпомагащи развиването на доброволческите и гражданските формирования и обмяната на опит.

Д-р Ясен Цветков, ръководител на асоциацията на доброволците дефинира като пример за страната активността на Доброволческо формирование – Свиленград и връчи на кмета плакет за принос и заслуги при преодоляване на горските пожари през 2021 година

Гостите от Одрин разгледаха базата на Районна работа ПБЗН – Свиленград и се срещнаха с членовете на Доброволческото формирование.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР