Възможно е Йосиф Сърчаджиев да посети моноспектакъла на дъщеря си

...
Възможно е Йосиф Сърчаджиев да посети моноспектакъла на дъщеря си
Коментари Харесай

След толкова години: Йосиф Сърчаджиев и Алекс ще се сдобрят?

Възможно е Йосиф Сърчаджиев да посети моноспектакъла на щерка си Алекс Сърчаджиева, стига да бъде поканен. Актьорът е наясно, че в него той е едно от основните настоящи лица и явно не го е боязън да участва в публиката.

" Чувах, че играе живота си, само че аз в последно време доста не виждам спектакъл. Правя своите си неща, даже и политиката спря да ме интересува “, разкрива артистът.

Дъщеря му Алекс сподели мощни думи за татко си, без да го укорява, че израснала сама без бащина милувка и единствено с грижите от майка си.
                             

Йосиф Сърчаджиев напуща Пепа Николова, когато Алекс била едвам на година. За неналичието на всевъзможни връзки с биологичния си татко младата актриса споделя в своя моноспектакъл " На живо ".

" Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в публиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм крепко стъпил човек на земята. Но в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен ", споделя в изявление актрисата.
                             

Йосиф пък споделя, че не си приказват с щерка си и не се виждат. Той дори не я е гледал по малкия екран. Актьорът признава, че през годините не се усеща като добър родител и за другите си две деца от Райна, с която живее и до през днешния ден.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР