Възложени са проверки на всички обществени поръчки в периода 4

...
Възложени са проверки на всички обществени поръчки в периода 4
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Всички концесии са под мониторинг

Възложени са инспекции на всички публични поръчки в интервала 4 май 2017 година до 12 май 2021 година Всички концесионни контракти се мониторинговат и в случай че бъдат открити нарушавания, ще бъдат разисквани. Това съобщи служебният министър на туризма Стела Балтова, която показа пред медиите екипа си.

Относно прогнозата ѝ за сезона, Балтова уточни, че чака не повече от 100% растеж по отношение на 2020 година и не повече от 50% спад по отношение на 2019 година

Мисията, която си слагаме е възобновяване на жизнеспособността на туристическия бранш, връщане на държавността и равномерен преход към 46-ия парламент, сподели Балтова.

Тя добави, че е значимо да бъдат чути терзанията на сектора, само че и да се подсигурява здравето на туристите.

Министърът заяви, че целите ще бъдат в две направления:

Подобряване на политиките за контролиране на туристическия пазар и за администриране на туристическата активност при опазване здравето на гостите и работещите в бранша. Това ще бъде реализирано с реализирането на 4 цели, а точно като страната ни бъде показана като сигурна и гостоприемни дестинация, задоволително информация за бизнеса. Вторият ни приоритет е развиване на туристическата реклама на страната. За задачата МТ ще се насочи към 18 целеви пазари чрез цифрови маркетингови интензивности и осъществяване на рекламна акция с нулев бюджет.

Балтова слага пред себе си и дейната взаимна работа с българските задгранични представителства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР