Възложен е и одит на дружествотоМинистерството на регионалното развитие и

...
Възложен е и одит на дружествотоМинистерството на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Обявен е конкурс за Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД

Възложен е и одит на сдружението

Министерството на районното развиване и благоустройството разгласи за трима представители на страната в Съвета на шефовете на „ Автомагистрали “ ЕАД. Членовете на Съвета на шефовете на сдружението са петима, като другите двама се оферират от Агенцията за обществените предприятия и надзор.

Кандидатите ще би трябвало да показват концепциите си за петгодишен интервал на ръководство на „ Автомагистрали “ ЕАД. Документи за присъединяване се подават до 17 февруари 2022 година Подробна информация за състезанието може да бъде открита на.

Настоящото управление на „ Автомагистрали “ ЕАД остава на позициите си до провеждането на състезанието.

Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов разпореди през днешния ден и одит на държавното сдружение. Той ще се извърши от дирекция „ Вътрешен одит “ в Министерство на регионалното развитие и обгръща интервала от сключването на първите инхаус контракти през 2018 година до края на 2021 година

Одиторите на министерството ще създадат разбор и оценка на финансовото ръководство на „ Автомагистрали “ ЕАД и ще ревизират осъществяването на подписаните контракти посредством по този начин нареченото вътрешно възлагане. Целта е да се откри законосъобразността на управническите решения в сдружението, свързани с разходването на средства и осъществяването на подписаните инхаус договори….
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР