Въведена е временна организация на движението при тунела Дупница“ на

...
Въведена е временна организация на движението при тунела Дупница“ на
Коментари Харесай

Спешни ремонти в тунела „Дупница“ на Е-79

Въведена е краткотрайна организация на придвижването при тунела „ Дупница “ на основния път Е-79, поради незабавни поправки, оповестиха от полицията в Кюстендил, представени от БНР. Слагат се спешно нови лампи по осветителната система.

Днес дейностите се реализират в дясната тръба в посока Благоевград, а в лявата тръба придвижването е проведено в двете посоки. Утре – 30 май, ремонтните дейности ще се реализират в лявата тръба, а в дясната ще бъде проведено придвижването в двете посоки.

Предвидено е ремонтните дейности да се реализират и през двата дни от 8 до 17.30 ч. Състоянието на тунелната тръба в посока Благоевград е неприятно и това е от години.

Осветителната система е амортизирана и компрометирана изцяло. Наскоро депутатът от Дупница Радослава Чеканска насочи запитване по време на парламентарния надзор до министър Иван Шишков по кое време ще бъде ремонтиран напълно тунелът при Дупница. Има направен план, само че той още не започва – евентуално по финансови аргументи, разясняват пътни експерти.

Етикети: ДупницаЕ-79ремонттунел

Свързани изявления

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР