Във вторник Европейският парламент одобри нов набор от разпоредби, насочени

...
Във вторник Европейският парламент одобри нов набор от разпоредби, насочени
Коментари Харесай

Европейският парламент въвежда нови закони за нарушаване на санкции

Във вторник Европейският парламент утвърди нов набор от разпореждания, ориентирани към битката с нарушаванията на глобите, изключително тези, свързани с криптовалути.

Представителите на 27-те страни – членки на Европейския съюз, поддържаха с голямо болшинство новите правила с 543 гласа “ “, 45 “ ” и 27 “ “. Тези регламенти бяха подтиквани от спора сред Русия и Украйна, защото набъбнаха опасенията за нарушение на финансовите наказания на Европейски Съюз против Русия.

Софи ин ‘т Велд, нидерландски законодател, отговарящ за прокарването на законодателството в Народното събрание, акцентира нуждата от него заради несъответствията и пропуските, произлизащи от другите национални подходи.

В известие за пресата тя съобщи:

Въпреки че глобите са въведени на ниво Европейски Съюз, използването им е в пълномощията на обособените страни членки, което води до разминавания в определенията на нарушаванията и обвързваните с тях наказания в другите страни, както се акцентира в известието за медиите по отношение на гласуването в пленарна зала.

Новоприетите правила обгръщат необятен набор от финансови услуги, в това число даването на “ “, което разрешава налагането на наказания, които могат да включват заледяване на активи, в това число в криптовалути .

Според признатия документ законодателството дава поредни избрания за нарушавания, като да вземем за пример незамразяване на средства, неуважение на забрани за пътешестване или оръжейно ембарго, прекачване на средства на лица, на които са наложени наказания, или присъединяване в транзакции с държавни структури от страни, на които са наложени наказания.

Преди да влезе в действие, законодателството би трябвало да получи утвърждението на Съвета, формиран от високопоставени държавни чиновници от страните членки.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР