Във вторник, 28 септември транспортният и ресторантьорският излизат на протест,

...
Във вторник, 28 септември транспортният и ресторантьорският излизат на протест,
Коментари Харесай

Протест: Работещи в транспорта и заведенията ще блокират страната във вторник

Във вторник, 28 септември транспортният и ресторантьорският излизат на митинг, който се изрази в шествия, блокаж на придвижването на доста места в страната и прекъсване на автобусните транспорти за 2 часа от 10 до 12 часа в регионалните градове.

Ще има блокади на основни кръстовища в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен, Хасково, Ямбол, Русе, Видин, Благоевград и Добрич, оповестиха на конференция представители на автобусни и транспортни компании, таксиметрови компании и заведения.

Председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова заяви, че в София протестиращите ще стартират да се събират още от 9.00 ч., на " Орлов мост ", рейсовете и таксита ще се наредят по бул. " Цариградско шосе " като е планувано протестното шествие да се насочи към постройките на Народното събрание и президентството.

Засега столичният автотранспорт няма да се включи в митинга под формата на прекратяване на транспортите, само че и те имат стопански усложнения, обясниха уредниците му. По време на митинга няма да има междуселищни и междуобластни транспорти от София по републиканската транспортна скица, надлежно транспортите ще бъдат прекратени и в другите обитаеми места, сподели Милтенова.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР