Във всяка любовна връзка има трудности, които двамата партньори трябва

...
Във всяка любовна връзка има трудности, които двамата партньори трябва
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще започнат тайна любовна афера през 2022 г.

Във всяка любовна връзка има компликации, които двамата сътрудници би трябвало да преодолеят. Понякога пречките се прескачат бързо, до момента в който различен път те могат да сложат завършек на връзките. Когато нещата не вървят, някои хора търсят решение отвън връзката и даже са склонни да изневерят на половинката си.

 

Ето и кои три зодии, които има най-голяма възможност да стартират загадка любовна спекулация през 2022 година

Овен

Последното нещо, което желаете, е някой да ви дава звук в живота за това кое е вярно и кое не. Вие имате мощен темперамент и не може просто по този начин да позволите сходно вмешателство. През 2022 година обаче ще би трябвало да се сблъскате и с това. Причината е, че сте подготвени да започнете загадка връзка, макар че имате човек до себе си. Именно това ваше решение ще бъде мотив и за упрек от най-хубавите ви другари. Те по всякакъв начин ще опитат да ви убедят, че това е най-лошия ход в живота ви и че не би трябвало да причинявате това на колегата си. Вие обаче няма да сте склонни да слушате ничии препоръки, даже на околните си хора и ще опитате да интерпретирате думите им по метод, по който ви е комфортен на вас самите. Изпитвате мощно въодушевление към новия човек в живота си и няма да позволите на нищо да застане на пътя ви, даже и това да нарани възприятията на актуалната ви половинка. Помислете обаче и за следствията.

Везни

По природа вие постоянно сте подготвени да рискувате и това е едно от нещата, които вършат вашия зодиакален знак толкоз специфичен. Вие тръгвате към живота самоуверено и с настройка за триумф, и в случай че би трябвало да рискувате, с цел да го постигнете, по този начин да бъде. Поради това през новата година може да си помислите, че тайната спекулация отвън връзката ви е сладка концепция и нещо, което си коства да опитате. Пазенето на секрети е нещо доста типично за Везните и вярвате, че ще можете да скриете протичащото се от сегашния си сътрудник без никакви усложнения. Съвестта ви евентуално няма да се обади в този миг, тъй като подсъзнателно ще се опитате да се убедите, че това, което вършиме не е изменничество и измяна, а метод да се възползвате от всичко, което животът може да ви предложи. Интересно обаче дали ще ви е толкоз занимателно, когато рано или късно ще би трябвало да обясните на колегата си за прегрешенията си.

Водолей

През новата 2022 година ще стигнете до заключението, че да имате загадка спекулация освен е добра концепция, само че и че е нещо, от което се нуждаете, с цел да се почувствате още веднъж човек. Вие сте в двете крайности – мислите, че нещата са или неприятни, или всички положителни. Няма приблизително състояние. Тъй като може да преминавате през някои компликации във вашата връзка, вие автоматизирано си вършиме извода, че всичко е изгубено и че единственото нещо, което може да ви избави, е концепцията за лягане в леглото с някой различен. Може даже да не харесвате толкоз индивида, с който стартирате тази загадка спекулация. Просто желаете внимание, което не получавате от сегашния си сътрудник. Е, както е написано на адската врата на Данте: „ Надежда всяка тука оставете “.

Въпреки че от време на време наподобява изкушаващо да се хвърлите в обятията на различен, не го правете, в случай че още имате човек до себе си. Това няма да оправи нещата посред ви, а единствено ще го нараните с дейностите си. Ако въпреки всичко сте сигурни, че във връзката ви няма бъдеще, тогава поговорете за обстановката и вземете решение да се разделите. Едва когато сте свободни, може да се впуснете в нова спекулация. Ако това не е задоволително, с цел да ви убеди, замислете се по какъв начин вие бихте се чувствали на мястото на сегашния си сътрудник. Не е прелестно, нали…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР