На 28-и април планетата на любовта и хармонията Венера с

...
На 28-и април планетата на любовта и хармонията Венера с
Коментари Харесай

Венера в Телец носи любов и финансови успехи

На 28-и април планетата на любовта и хармонията Венера на драго сърце и наслада ще стартира своето гостува в символ Телец, което ще продължи до 24-ти май.

Венера е муза, ентусиазъм, уют, любов, съгласие, благосъстояние и лукс. Ще я откриете в аромата на парфюма, цвета на червилото, в усмивката, във усета на обичаното ядене, в сърцето на щастието, в прегръдката, в годежния пръстен, в единодушието, в душата на благосъстоянието и любовните пеперудите в корема. Тя е прекарване, приятност и комфорт, поетично я рисува астрологът Венета Матева. 

Във фейсбук тя написа, че домът на знак Телец я чака и е подготвен да ѝ разреши да бъде себе си. Под високите му тавани ще намерите големи прозорци, комфортна мебел, вкусна храна, пенливо вино, уют и приятна компания.

Сега Венера има свободата да обича, твори, стопля сърцето си и да жъне финансови триумфи.

Според астролога трябва да чакаме повече съгласие, осъществени срещи, съглашения, уредени бизнес въпроси, любовни самопризнания, сантиментални срещи, дарове, културни мероприятия, подписани контракти и щастливи прекарвания.  

Между 15-и и 24-ти май, Венера претърпява топлата компания на Уран и Юпитер. В персонален проект очаквайте вихър от усеща, страсти, прекарвания, нови хрумвания и ентусиазъм. Времето е хубаво за пускане на бизнес инициативи, осъществяване на ексцентрични хрумвания, спусък на щури хрумвания и храброст в дълго премислени планове.

Късмет, лекост и поддръжка от звездите могат да чакат всички земни знаци – Телец, Дева и Козирог. Вдъхновение, наслада и благополучие ще берат родените с асцендент Телец и Скорпион.

На чувство за лекост и попътен вятър ще се радват родените под знаците Рак и Риби.

За Овните магазина за нови благоприятни условия е необятно отворен. Нека употребяват тази позиция на Венера да проучват и подредят делата си от последния месец.

Близнаците имат време да се приготвят за огромните си триумфи след месец. Направете нужните срещи и диалози, с цел да може скоро да берете плодове от труда си.

Везните могат да изпитват безпричинни терзания и паники. Няма действителна причина да се чувствате комплицирани. Използвайте времето за срещи с другари и занимания с обичани неща.

Стрелците ще се радват на мира и лекост в делата. Действайте самоуверено и бъдете уверени в себе си.

Внимателни в дейностите си и мъдри в решенията си би трябвало да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей. Тях поучавам да отсрочат значимите си срещи и решения. Предпочитайте почивката и рутинните занимания, предлага Венета Матева. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР