Във време на пандемия, когато коронавирусът поразява неочаквано, а неизвестните

...
Във време на пандемия, когато коронавирусът поразява неочаквано, а неизвестните
Коментари Харесай

Лекар обясни кога дихателните упражнения са опасни

Във време на пандемия, когато коронавирусът поразява ненадейно, а незнайните последствия са толкоз безчет, доста хора търсят най-различни други възможности, с цел да запазят здравето си и да подкрепят организма си.
Eто за какво доста пациенти започнаха да практикуват дихателни извършения. Главният пулмолог на Москва Андрей Белевски уточни по кое време те могат да бъдат потребни и изясни в какви обстановки може да аргументи щета.
Според Белевски, правенето на такива извършения не би трябвало да е причина да се подценява медицината.
„ Дихателните извършения са потребни, само че в случай че не се осланяте единствено на тях. Не можете, вярвайки в упражненията, да игнорирате визитите при доктор. В този случай това може единствено да ви навреди “, акцентира лекарят.
Рехабилитационният терапевт Дмитрий Сандул изясни пък по какъв начин дихателните извършения могат да оказват помощ за възобновяване на белите дробове.
Според него хората употребяват опциите на белите дробове единствено 30-40 процента; способността да се употребява вдишването и задържането на въздух, може да усили този индикатор.
Дихателните извършения могат да оказват помощ, наред с други неща, за възобновяване на белите дробове след коронавирусна зараза, добави експертът. Така че, с цел да премахнете последствията от болестта, може да употребявате пранаяма - дихателна техника, която е известна в Индия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР