Във връзка със засиления медиен интерес, породен от разпространените днес

...
Във връзка със засиления медиен интерес, породен от разпространените днес
Коментари Харесай

Вижте позицията на Владислав Горанов за есемесите на Божков

Във връзка със засиления медиен интерес, подбуден от публикуваните през днешния ден внушения от страна на господин Васил Божков, Министерството на финансите излезе с позиция, което е оповестена на уеб страницата на ведомството.

Те напомнят, че министър Горанов на брифинг в Народното събрание предишния петък, 8 май, разяснява и изрази своята позиция по отношение на изказванията на господин Божков.

Горанов отговори на офанзивите на Божков: Притеснения нямам. Ела, заплати си и работи

Поради това заявяваме, че финансовият министър няма да дава други изказвания по изказвания и обществени изяви на въпросното лице със отговорности от 700 млн. лева към държавната хазна, оповестяват от МФ.

Днес Божков, който е с повдигнати 11 обвинявания и е в чужбина, пусна два поста на две известия.

Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира страната

Припомняме, че на 8 май министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва прикани Васил Божков първо да си заплати задълженията към страната, вместо да насочва голословни обвинявания.

"През всичките години, в които се е занимавал с хазартен бизнес, той е нарушавал или негови чиновници Закона за хазарта, като е заявил и допускал внасянето на по-малко такси. По този метод загубата за бюджета се пресмята на 700 милиона дружно с лихвите ", уточни тогава Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР