Във връзка с публикувано интервю на г-н Тодор Попов -

...
Във връзка с публикувано интервю на г-н Тодор Попов -
Коментари Харесай

Право на отговор на д-р Михаил Тиков по повод интервю с кмета на Пазарджик в Капитал

Във връзка с оповестено изявление на господин Тодор Попов - кмет на гр. Пазарджик в capital.bg на 23 март 2023 година със заглавие: и споменаването на името на доктор Михаил Тиков в безусловно нерелевантен, само че и изрично неправилен подтекст, заявяваме следното:Част от групата на " Булфарма " са над 50 компании с друга активност. Фирмите ни " Тролейбусен превоз - Пазарджик " АД и " Хебър Бус " АД са оператор на публичния превоз в гр. Пазарджик. Направените вложения през последните години са големи. Тролейбусите са нови и изцяло дават отговор на всички модерни условия за екологичен превоз. Истината обаче е друга. Тъй като транспортният оператор е районен, оборотите с всяка минала година понижават и от бизнес позиция вложенията в превоза в Община Пазарджик е задължение, а не привилегия (внушение, което журналистът посредством въпросите си в изявлението прави). Опитите ни да продадем активите си в публичния превоз в Пазарджик, даже под номинала, са без триумф!

Във връзка с оповестено изявление на господин Тодор Попов - кмет на гр. Пазарджик в capital.bg на 23 март 2023 година със заглавие: и споменаването на името на доктор Михаил Тиков в безусловно нерелевантен, само че и изрично неправилен подтекст, заявяваме следното:

Част от групата на " Булфарма " са над 50 компании с друга активност. Фирмите ни " Тролейбусен превоз - Пазарджик " АД и " Хебър Бус " АД са оператор на публичния превоз в гр. Пазарджик. Направените вложения през последните години са големи. Тролейбусите са нови и изцяло дават отговор на всички модерни условия за екологичен превоз. Истината обаче е друга. Тъй като транспортният оператор е районен, оборотите с всяка минала година понижават и от бизнес позиция вложенията в превоза в Община Пазарджик е задължение, а не привилегия (внушение, което журналистът посредством въпросите си в изявлението прави). Опитите ни да продадем активите си в публичния превоз в Пазарджик, даже под номинала, са без триумф!

Община Пазарджик е провела през годините огромен брой публични поръчки. Фирми от нашата група са работили по единични, даже незначително дребен брой такива с Общината. Този факт е забележим от приложения документ и може да се ревизира от Вас в обществения указател на Община Пазарджик. През 2021 и 2022 година даже нямаме извоювана социална поръчка в Община Пазарджик!
Прикачен файл 23 март 2023, 14:58 Сблъсък за контрола на велинградската болница 23 февруари 2023, 17:50
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР