Във връзка с предстоящото понижение на външните температури през следващите

...
Във връзка с предстоящото понижение на външните температури през следващите
Коментари Харесай

"Топлофикация" пуска парното в София от утре

Във връзка с идното намаляване на външните температури през идващите дни „ Топлофикация София” стартира поетапно стартиране на парното в София от 26 октомври 2017 година Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Първо ще бъдат включени детските градини, образователните и здравните заведения, по-късно жилищните здания във всички региони и най-после административните здания и стопанските консуматори.

От сдружението припомнят на клиентите си да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да се свържат с топлинния счетоводител.

Важно е преди стартирането на отоплението клиенти да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

„ Топлофикация” добавя, че в случай че клиенти желаят включване на отоплението в постройката на по-късен стадий, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за задачата решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР