Във връзка с ограничаване на евентуалното напрежение на територията на

...
Във връзка с ограничаване на евентуалното напрежение на територията на
Коментари Харесай

Гъмжи от ченгета след инцидента в Прилеп

Във връзка с ограничение на възможното напрежение на територията на Община Сунгурларе, както и за предварителна защита на престъпността в дребните обитаеми места, противопоставяне на битовите закононарушения и надзор върху лицата, шофиращи след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, започва профилирана полицейска интервенция с присъединяване на чиновници от бранш " Специализирани полицейски сили “ към ОДМВР - Бургас, бранш " Специални тактически дейности “ към ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско ръководство, чиито бургаски екипи са подкрепени от чиновници на жандармерията от вътрешността на страната.

В разнообразни обитаеми места от Сунгурларска община – общинския център Сунгурларе и селата Лозарево, Везенково, Грозден и Славянци, екипи от упоменатите структурни звена, правят щателни инспекции на лица от престъпния контингент. Проверява се и за търсени лица, както и за такива, нарушаващи отговорностите си по Закона за придвижване по пътищата, шофиращи след приложимост на алкохол или опиати. Присъствието на екипите в обитаемоте места от Сунгурларска община е на ротационен принцип, като точките за инспекция са мобилни и целят детайл на изненада при реализиране на инспекциите.

Burgas24.bg напомня, че в късния следобяд през вчерашния ден на територията на Прилеп  след зародил тежък пътен случай, завършил със гибелта на 6-годишно момченце, се стигна до разпра с отговорния лидер на товарния автомобил, позволил злополуката, приключила със гибелта му. На мястото на случая, ръководейки провежданите процесуално-следствени дейности бяха шефът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Емил Павлов и административния началник на Окръжна прокуратура – Бургас – Георги Чинев.

Към момента за изясняване на елементи по тежкия случай в сунгурларското село Прилеп за период до 24 часа са арестувани седем лица. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР