Във връзка с някои негативни послания, изразени пред медии по

...
Във връзка с някои негативни послания, изразени пред медии по
Коментари Харесай

Каракачанов: Идеята на патриотизма е да обединява, а не да разделя

Във връзка с някои отрицателни послания, изразени пред медии във връзка с бъдещето на коалиция „ Обединени патриоти “, подсещам, че концепцията на патриотизма е да сплотява, а не да разделя.

Това написа във „ Facebook “ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация - част от коалиция „ Обедини патриоти “ - Красимир Каракачанов.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, постоянно сме се опитвали да покажем какъв брой потребна може да е градивната работа и имаме вяра, че съчетана с силата на партиите от „ Обединени патриоти “, тя може да носи действителни изгоди за България и българите, продължава Каракачанов и по тази причина изброява в седем точки:
           За Вътрешна македонска революционна организация запазването на обединението „ Обединени патриоти “ е фундаментално значимо. За пръв път национално мислещите хора имат своето единно посланичество и то изведе концепциите на патриотизма на качествено ново равнище.  Всички ясно би трябвало да осъзнаем отговорностите пред нашите гласоподаватели за осъществяване на управническата стратегия.            Категорично съм за възобновяване на разговора без слагане на предварителни условия.            Вина за настоящето напрежение имат всички участници в обединението и всеки би трябвало да осъзнае своята, а не да акцентира непознатата. Никой няма права на наставник в „ Обединени патриоти “.            Изход има, в случай че има воля за полагане на старания и загърбване персоналния и партийния нарцисизъм.            Считам, че Съветът на обединението би трябвало да се събере допустимо най-скоро и да утвърди базисните политики на обединението през идващия политически сезон.            Според мен, налага се приемането на Етични правила като част от съдружното ни съглашение.            Всяка от партиите в „ Обединени патриоти “ би трябвало еднопосочно да съобщи още в идващите дни желае, или не, за в бъдеще да взе участие в обединението при осъществяване на избори.
Това е отговорът ми към всички заложени и незададени въпроси от последните дни. България над всичко, приключва изказването си Красимир Каракачанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР