Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на

...
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на
Коментари Харесай

Къде спират водата в София днес

Във връзка с осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Без име “ с. Кубратово, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, оповестиха от пресцентъра на сдружението. Прекъсванията ще обиден живеещите в региона на: с. Кубратово
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Кубратово.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.
На 16 октомври (петък), по отношение на замяна на пожарен хидрант до бл. 525,жк. „ Младост “ 1А, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
бл. 524, бл. 525 вх. 1, вх. 2, вх. 3 и постройка на „ Топлофикация “ до бл. 525
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 524.

На 16 октомври (петък), по отношение на монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „ Кутловица “,кв. „ Редута “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
по ул. „ Кутловица “ от ул. „ Марагидик “ до ул. „ Каймакчалан “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Марагидик “ ъгъла с ул. „ Кутловица “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
На 16 октомври (петък), по отношение на замяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „ Балкан “,кв. „ Ботунец “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
ул. „ Балкан “, ул. „ Гилица “, ул. „ Тракийска могила “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Балкан “ Център за работа с деца.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
На 16 октомври (петък), по отношение на монтаж и замяна на спирателни кранове на ул. „ Искър “,вилна зона „ Мало Бучино “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
ул. „ Пирин “, ул. „ Искър “, ул. „ Родопи “, ул. „ Мургаш “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Рила “ ъгъла с ул. „ Осъм “.

На 16 октомври (петък), по отношение на разглобяване на редуктор за налягане на ул. „ Ламар “,кв. „ Драгалевци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
ул. „ Акад. Петър Динеков “, ул. „ Къпинка “, ул. „ Веселие “, ул. „ Бяла мура “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Къпинка “ ъгъла с ул. „ Акад. Петър Динеков “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР