Във Великобритания трети ден отбелязват 70-годишнината от управлението на кралица

...
Във Великобритания трети ден отбелязват 70-годишнината от управлението на кралица
Коментари Харесай

Концерт в двореца за годишнината на кралица Елизабет II на трона


Във Англия трети ден означават 70-годишнината от ръководството на кралица Елизабет II.

Днес е грандиозният концерт в Бъкингамския замък с присъединяване на едни от най-големите имена от международната сцена.

След като през вчерашния ден не участва на литургията в най-голямата лондонска катедрала, и през днешния ден кралицата ще следи честванията в нейна чест по малкия екран. От Двореца оповестиха, че тя е изпитала " дискомфорт " след първия ден на тържествата в нейна чест.

Едва за трети път от седемдесет години, Елизабет II няма да участва на емблематичното конно надпреварване в Епсъм, което е през днешния ден.

Все още не ясно дали кралицата ще се появи на грандиозния концерт в Бъкингамския замък довечера, на който ще пеят международни музикални зност на него ще бвезди, измежду които Андреа Бочели, групата Куин, Елтън Джон, Дяна Рос.

Със сигурност на концерта ще бъдат принц Чарлз и принц Уилям, които дружно със звезди като сър Дейвид Атънбъро и Дейвид Бекъм ще поздравят кралицата, онлайн или пред телевизионните екрани, където се чака да бъдат над един милиард фенове по целия свят.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР