Във Великобритания проучване на YouGov показва, че за разлика от

...
Във Великобритания проучване на YouGov показва, че за разлика от
Коментари Харесай

Глас народен! Британците подкрепят въвеждането на новите по-строги мерки заради Covid-19

Във Англия изследване на YouGov демонстрира, че за разлика от политиците, редовите британци много единомислещо поддържат въвеждането на нови по-строги ограничения от премиера Борис Джонсън в битката против Covid-19.

Според изследването на организацията 77% от британците поддържат оповестените от Борис Джонсън нови противоепидемични ограничавания.

Наблюдатели разясниха, че тези данни наподобяват необичайно и надалеч не дават отговор на положението в политическите кръгове, където в самата партия на Борис Джонсън има много напрежение по въпроса дали тези ограничения не отиват прекомерно надалеч, що се отнася до оцеляването на стопанската система и даже психическото положение на хората.

Думите на Джонсън нощес в обръщението му към нацията, че ще употребява армията в поддръжка на полицията пък развълнува главната опозиционна Лейбъристка партия. Очаква се по-късно през днешния ден нейният водач Киър Стармър да изиска по-обстойно пояснение в Народното събрание по време на " Въпросите към премиера ".

Тази заран министърът на външните работи Доминик Рааб упрекна опозицията, че се пробва да плаши хората с възможна интервенция на армията. Запитан за опцията от налагане на общонационална карантина, Рааб сподели, че " не може да изключи никой сюжет ".

Междувременно напълно свеж разбор на постъпилите с ковид в лечебните заведения сподели, че има внезапно увеличение на случаите при дамите на възраст от 20 до 40 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР