Във Великобритания бяха въведени нови правила за поведение на учениците,

...
Във Великобритания бяха въведени нови правила за поведение на учениците,
Коментари Харесай

Забраниха на учениците да кашлят

Във Англия бяха въведени нови правила за държание на учениците, които не разрешават умишленото кашляне и смешки на тематика ковид, написа „ Дейли Мейл “, съобщи организация БГНЕС.

Учениците рискуват да получат дисциплинарно наказване, в случай че кашлят пред съучениците си, в случай че употребяват тоалетна, предопределена за различен випуск или даже в случай че си разрешат смешка на тематика ковид. Преди отварянето на учебните порти на следващия ден родителите и учениците бяха осведомени с новите строги правила за държание и условията за обществено разграничаване. Ако нарушат някои от разпоредбите, предопределени да понижат риска от зараза, децата може да бъдат отстранени от учебно заведение и да бъдат изпратени у дома.

Едни от най-строгите правила са въведени в Академията Арк Александра в Хейстингс, Източен Съсекс. Директорът на образователното заведение Джером Скаф очерта новите „ червени линии “ за държание по време на пандемия от ковид. Умишлено или злонамерено кашляне и кихане, шеговити и несъответствуващи мнения или изявления, свързани с ковид, тенденциозен физически контакт с друго лице, неведнъж неспазване на инструкциите може да доведат до премахване на ученика от образователния развой за избран период от време.

Сериозни дисциплинарни последствия ще има за възпитаник, който „ съзнателно пренебрегва или отхвърля да съблюдава инструкциите, свързани с режима на хигиена и общественото разграничаване “. В сходни случаи родителите следва да чакат, че детето им може да бъде изключено от учебно заведение. Отправят се рекомендации за облеклото, като условието е облеклата да се перат всеки ден, а ученикът да носи със себе си задоволително количество вода, защото няма да може да си налее такава в учебно заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР