Във Великобритания бившият лидер на Партията за независимост Найджъл Фарадж

...
Във Великобритания бившият лидер на Партията за независимост Найджъл Фарадж
Коментари Харесай

Фарадж отправи предупреждение към милиардера Сорос и преговарящия за Брекзит Барние

Във Англия някогашният водач на Партията за самостоятелност Найджъл Фарадж съобщи, че светът би трябвало да следи по-внимателно активността на милиардера Джордж Сорос , който подари пари за нова акция против излизането на страната от Европейски Съюз. Той също упрекна Мишел Барние в тактичност на тормоз.

Найджъл Фарадж акцентира, че въпреки и да не счита, че Сорос е направил нещо нелегално, демокрациите по света би трябвало да са загрижени от милиардите, които пръска за левичарски дела. Трябва да си даваме ясно сметка кой е Сорос, който е роден и израсъл в Унгария, след това живял през нацисткия режим преди да отиде в Лондон, а по-късно прекарал последния половин век в Ню Йорк, посочи Фарадж.

Освен това Найджъл Фарадж изложи проект, по какъв начин Англия да победи против тактиката на тормоз, както се изрази, от страна на основния европейски договарящ Мишел Барние. Той счита, че британците просто би трябвало зад тила на Европейската комисия да се договарят директно с главните европейски компании и производители за бъдещи покупко-продажби, макари  да счита, че към този момент може би е късно. Според Фарадж, точно искащите оставане в Европейски Съюз би трябвало да се ангажират повече с техните връзки с блока за реализиране на най-хубавата договорка, а не да работят против Обединеното кралство. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР