Във Великобритания американският актьор Кевин Спейси бе обвинен в четири

...
Във Великобритания американският актьор Кевин Спейси бе обвинен в четири
Коментари Харесай

Кевин Спейси с 4 обвинения в сексуално насилие във Великобритания

Във Англия американският артист Кевин Спейси бе упрекнат в четири обособени случаи на полово посягане против трима мъже, оповестиха от Кралската прокуратура.

62-годишният артист бе упрекнат откакто лондонската полиция прегледа доказателствен материал, обвързван със серия от недоволства за интервала 2005 - 2013 година. Три от недоволствата са за полово принуждение в Лондон и едно в графство Глостършир.

Първото полово закононарушение датира от март 2005 в Лондон, а второто е през август 2008 - също в английската столица. Третото недоволство е с адрес графство Глостършир през април 2013 година.

Ръководителят на отдела за специфични следствия Розмари Ейнсли е представена от Би Би Си, че след обстойния обзор на доказателствата от полицията е взето решение за покачване на обвиняванията против Кевин Спейси за четири полови похищения против трима мъже.

Американският артист е приета международна звезда с присъединяване в знакови ленти като " Обичайните обвинени " и " Американски прелести “, както и в сериала " Къща от карти ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР