Във ведическата нумерология един от най-важните критерии за щастлив семеен

...
Във ведическата нумерология един от най-важните критерии за щастлив семеен
Коментари Харесай

Как да намерим най-подходящия човек за себе си

Във ведическата нумерология един от най-важните критерии за благополучен фамилен живот е съвместимостта съгласно броя на душите (броя на преражданията). Този параметър има голямо въздействие върху характера и живота на човек като цяло. За да разберете цифрата си, би трябвало да добавите числата, включени в рождената ви дата. Да приемем, че сте родени на 21 март: 2 + 1 = 3. Необходимият номер е 3.

Хората с душевно число 1 нямат проблеми с тези, чието име, орис или душевно число са сходни. Обикновено тези хора могат да станат положителни другари или познати. Единици като четворки или седмици, във ведическата нумерология се счита, че те не са подобаващи за брак, връзките с тях рано или късно ще изчезнат и те могат да бъдат положителни другари.

Нежелателно е да сключвате брак с осмици, само че за къс разказ можете да започнете връзка. За любовна връзка хората с душа номер три са най-подходящи.

За хората с душевно число 2 е елементарно да построяват взаимоотношения с единици, двойки, седморки, осмици, деветки. Ще се получат по-обещаващи връзки с хора с номер едно и девет, а седем и осем ще оказват помощ за духовното развиване.

С четворки и петици би трябвало да бъдете деликатни, защото тези хора могат, от една страна, да тласнат двойката към развиване, а въпреки това, да ги вкарат в неволя.

За естетика в любовната сфера най-подходящи са двойки, седморки и деветки.

За хора с душа номер 3 ,  тройките и петиците са подобаващи за съразмерен съюз, мъжете би трябвало да прегледат по-отблизо двойки и шестици, а дамите да гледат единици и седморки. Петици и седмици ще станат същински другари.

В любовен проект хората с душа номер 4 са подобаващи за единици, четворки и шестици. Силни другарства ще се получат с единици, тройки, петици и седмици.

Успешен фамилен съюз за петици ще се получи с единици, двойки, тройки, петици и десетки.

Флиртът и бракът на шестици е най-добре с единици и тройки. На дамите не се предлага да се женят за тройки, а мъжете не би трябвало да се женят за двойки. Силно другарство ще се получи с единици и тройки.

За хората с душевно число 7 , с цел да основат мощно семейство, си коства да прегледат по-отблизо седмици и единици, също така тези хора могат да станат положителни другари.

Осмиците би трябвало да заобикалят връзки с четворки, шестици и деветки, само че единици, тройки и петици могат безвредно да бъдат признати. Четворки и осмици могат да бъдат най-хубавите другари.

Хората с душа номер 9 ще бъдат най-добре с тройки. Препоръчително е да създадете семейство с тройки, шестици и деветки, само че седмиците въобще не са подобаващи за такива цели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР