Във филма "The Forgiven" актьорът Форест Уитакър е в образа

...
Във филма "The Forgiven" актьорът Форест Уитакър е в образа
Коментари Харесай

Форест Уитакър сподели, че Африка е променила живота му

Във кино лентата "The Forgiven " артистът Форест Уитакър е в облика на южноафриканския герой против апартейда Дезмънд Туту - 12 години откакто получи "Оскар " за ролята си в "Последният крал на Шотландия ", заелият се с филантропична активност в Африка артист твърди, че срещата му с този континент е трансформирала живота му, съобщи Франс прес.

"Да се превъплътиш в облика на 87-годишния архиепископ Дезмънд Туту във кино лентата, който през днешния ден излиза по екраните във Франция, бе притеснително - довери артистът, който от 80-те години на предишния век се е снимал в над 70 кино лентата, измежду които "Птица ", "Дух куче: Пътят на самурая " и "Иконом на седем президенти ". - Действително се опасявах. Няколко пъти се питах дали не би трябвало да се отдръпва от плана. Исках Туту да е удовлетворен от превъплъщението ми в неговия облик, защото сред нас двамата няма физическа аналогия - аз съм с по-едра и импозантна фигура, гласът ми се разграничава от неговия. Това ме тревожеше. "

Уитакър работил с вокален треньор и изследвал доста документи, с цел да извърши ролята. "Нещата последователно започнаха да се подреждат - разясни той. - Изпитах облекчение, когато научих, че Туту - Нобеловият лауреат за мир за 1984 година, харесал кино лентата. "

Действието в "The Forgiven ", приспособен по театрална пиеса, се развива през 1994 година, в края на апартейда, когато Туту ръководи комисия, която е основана, с цел да разреши на РЮА да обърне страницата, обвързвана с расовата ненавист.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР