VATRY, Франция (AP) — Чартърен самолет, приземен във Франция за

...
VATRY, Франция (AP) — Чартърен самолет, приземен във Франция за
Коментари Харесай

Самолет, заседнал с дни във Франция за разследване на трафик на хора, заминава за Индия

VATRY, Франция (AP) — Чартърен аероплан, партерен във Франция за следствие на трафик на хора, би трябвало да излети в понеделник за Индия, откакто извънредно празнично тестване, което остави към 300 индийци на път за Централна Америка блокирани в провинциално френско летище за четири дни. Адвокат на самолетната компания споделя, че множеството от пасажерите ще бъдат на борда.

Френските управляващи към момента проверяват задачата на първичния полет, на път от Обединените арабски емирства за Никарагуа, и двама пасажери са арестувани. Прокурорите не пожелаха да разясняват какъв тип трафик на хора се твърди или дали крайната дестинация на пасажерите може да е била Съединени американски щати, където се следи скок на индианците, пресичащи Мексико-САЩ. тази година.

Френските управляващи работиха през Бъдни вечер и Коледа сутринта по формалностите, с цел да разрешат на пасажерите да изоставен летището Vatry в провинция Шампан, сподели районният прокурор Аник Браун пред Асошиейтед прес. Сред пасажерите са 21-месечно дете и 11 не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР