Вътрешнопартийната опозиция директно слугува на управляващите. Те в момента спасяват

...
Вътрешнопартийната опозиция директно слугува на управляващите. Те в момента спасяват
Коментари Харесай

Овчаров: Вътрешната опозиция директно слугува на управляващите

" Вътрешнопартийната съпротива непосредствено слугува на ръководещите. Те сега избавят ръководещите като им поддържат кворума ", съобщи социалистът Румен Овчаров пред Българска национална телевизия, като по този метод доразви. В началото на седмицата тя упрекна напусналите групата и партията депутати, че са в колаборация с ГЕРБ.  

" Онзи ден прочетох мисъл на Оскар Уайлд, че " упоритостта е последното леговище на посредствеността ", като виждам какво вършат те в Народното събрание, можем да я допишем с вас тази мисъл - " измяната е краят на болните упоритости ", добави Овчаров, който отхвърли тезата, че е " сивият кардинал " в левицата, макар че дълги години бе водач на най-голямата соцорганизация - БСП-София, а Нинова бе определена в първия си мандат с гласовете на неговите сподвижници.

Според Овчаров " Българска социалистическа партия е неповторима партия, в която в един миг старите предатели са се явявали като нови лица ". " Случвало се е няколко пъти, само че ми се коства, че тези хора няма да се върнат на бял кон ", сподели той по повод, както на напусналите партията, по този начин и на изпадналите от управлението представители на вътрешната съпротива - Сергей Станишев, Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Ангел Найденов и доста други.

Румен Овчаров разяснява и разкола сред Корнелия Нинова и президента Румен Радев. По думите му сега ръководещите " ровят в подобен сюжет, тъй като това играе в посока на опазване на статуквото ".

" Тандемът Българска социалистическа партия - Радев в актуалната обстановка, все още наподобява като най-сериозната опция на статуквото в България в този момент... Без една от двете страни такава опция няма ", счита е Овчаров. По думите му смяна в страната без Българска социалистическа партия е невъзможна, което се е видяло доста добре на последните протестни манифестации, както и от държанието на водачите им.

" Румен Радев не може да завоюва избори без поддръжка на Българска социалистическа партия ", разгласи още Овчаров, като въпреки всичко се застрахова, че до президентските избори идната есен има много време и не се е знае дали Радев ще се кандидатира още веднъж за президентския пост.

Що се отнася до ограниченията за справяне с рецесията Румен Овчаров разкритикува остро ръководещите както за дейностите им в здравен аспект, по този начин и в икономическо отношение. Нужни са таргетирани дейности – съответни, ориентирани към избрани прослойки от популацията. Той отбрани и мнението на опозицията за действително преизчисляване на пенсиите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР