Вътрешният министър влезе в нов сблъсък с по време на

...
Вътрешният министър влезе в нов сблъсък с по време на
Коментари Харесай

Рашков и ДПС в нов сблъсък в парламента


Вътрешният министър влезе в нов конфликт с по време на петъчния парламентарен надзор. Той отбрани дейностите на полицията по време на предизборната акция през юли предходната година.

Народни представители от дефинираха случилото се като „ произвол “ и „ полицейщина “.

" Репресиите и рашковщината не престават. Всички тези и над 20 000 други случая обаче, ние ги оценяваме, господин министър, като пълзящ фашизъм в нашата татковина ", сподели Мустафа Карадайъ.

" Никой не е скрил дейностите на полицейските органи, когато те са и е трябвало да подхващат проверочни дейности. Тези проверочни дейности са били под контрола на Районната прокуратура и това е повода да приема, че с изнасянето на погрешни данни с въпрос в Народното събрание, задачите съзнателно да злепоставите чиновниците на Министерство на вътрешните работи и да увредите престижа им в обществото ", съобщи Рашков. 

Рашков заплаши да излезе от залата и попита представители на за какво не съблюдават правилника и се провикват от място. След това се зачуди дали някой от тях не е болен, защото това е единствената причина, заради която могат да се провикват от стола си в пленарната зала.

Мустафа Карадайъ упрекна председателстващия Народното събрание, че не прави забележка, че не дава отговор съответно на въпросите. 

зададоха на Рашков 98 въпроса. Всички от тях, свързани с дейности за оказан напън и тормоз от страна на Министерство на вътрешните работи по време на предизборната акция и в изборния ден.На 25-ти февруари ДПС зададоха 50 въпроса на Рашков по същата тематика. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР