В началото на май Деси подкара каравана, с която откри

...
В началото на май Деси подкара каравана, с която откри
Коментари Харесай

Овдовялата Деси Стоянова е и баща, и майка за близнаците си

В началото на май Деси подкара каравана, с която откри летния сезон в Гърция. „ Беше прелестно. Времето - на наша страна, водата - пречистващо студена, а храната - вкусна ", изясни екранната половинка на Петър Дочев, която без боязън се изкъпа в морето. „ Гръцкият ми е на равнище нула, а и преводът на британски не всеки път беше задоволителен, с цел да знам какво тъкмо да чакам, само че се справихме с менютата в заведенията за хранене ", удовлетворена бе Стоянова, написа Минаха години.

Кратката отмора в Гърция тя си подари, седмица преди да организира следващия си курс на политици, публицисти и предприемачи по какъв начин да се държат пред камерата. От няколко години брюнетката дава уроци на искащи, било то в зала, било в интернет и може да се похвали с огромен интерес към образованието си. Тя го организира единствено през уикенда, когато няма задължения с „ Преди обед ” и въпреки спомагателното натоварване да й идва допълнително, Стоянова ще продължи с това си занятие. То й носи постоянни спомагателни приходи, пък й дава и морално задоволство. 

„ Не знам при вас по какъв начин е, само че при мен умората има разнообразни лица. Има отмалялост, която те занулява, кара те да се чувстваш отпаднал и демотивиран. Има и „ задоволена “ отмалялост. Нея най я обичам. Говоря за това чувство, което имаш, откакто си се раздал 100 и повече % и когато всичко завърши, виждаш, че си е заслужавало. Точно това изпитах през вчерашния ден след 4-часовия маратон, в който се вкарах с първото виртуално издание на „ Основи на медийното говорене “, описа телевизионерката. Днес тя е виновна за прехраната на фамилията, въпреки че и преди не беше по-различно.

От години мъжът й - някогашният правосъден кореспондент Вельо, както го назоваха приятелите, бе без работа. Това тежало както на него, по този начин и на известната му жена. След като тя смъкна халката си напролет на 2023 година, даже се заприказва, че двамата са разграничени. След гибелта му обаче Деси го изпрати уместно с откровението: „ Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на „ Сега “. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините. Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този ”. По време на пандемията, когато страната затвори, Вельо взел синовете и отишъл с тях на вилата в Еленския балкан.

Деси обаче останала поради работата си в София и внезапно почувствала неналичието на децата си. „ И в идващите няколко седмици останахме разграничени - аз в София на работа, те в планината. До този миг в никакъв случай не се бяхме разделяли за толкоз дълго. И това ми тежеше, макар че си давах сметка, че за тях е доста по-добре да са там надалеч, където коронавирусът не диктува всяко поемане и издишване, както е в София. Спасение намирам и в работата си, в това да съм заета. Много оказва помощ ”, описа тогава брюнетката. След като почнало отдалеченото образование, близнаците й Стефан и Красимир и мъжът й се прибрали, тъй като на вилата няма интернет. -Тогава журналистката открила какъв брой са пораснали те и по какъв начин добре се оправят с уроците, па въпреки и през компютър.

 Нито Деси, ни починалият й мъж в миналото са показвали Стефан и Красимир на фотография. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР