Вътрешният министър Младен Маринов попари исканията на полицаите за по-високо

...
Вътрешният министър Младен Маринов попари исканията на полицаите за по-високо
Коментари Харесай

Младен Маринов към полицаите: Има воля, средства няма

Вътрешният министър Младен Маринов попари настояванията на служителите на реда за по-високо възнаграждение на изключителния и нощен труд. Воля има, само че средства няма, изясни той във връзка националния митинг на униформените, който е разгласен за 5 юли.
Това, което се заплаща сега като нощен труд е малко, само че всичко е въпрос на благоприятни условия и бюджет. При съществуване на парични средства това може да бъде поправено, изясни Маринов в отговор на журналистически въпрос дали има късмет за по-добро възнаграждение на изключителния труд в Министерство на вътрешните работи.
Маринов прикани първо да не се смесват двете тематики - нощния труд бил едно, а изключителния напълно друго. По думите му обаче правели се срещи, само че изключителният труд е нужен, тъй като " при такива рецесии няма по какъв начин без ексклузивен труд ".
Служителите на Министерство на вътрешните работи са на ненормирано работно време и могат да бъдат призовани постоянно, с цел да си извършват служебния дълг, е мнението на Маринов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР