Вътрешният министър Калин Стоянов изрази готовност да остане министър и

...
Вътрешният министър Калин Стоянов изрази готовност да остане министър и
Коментари Харесай

Калин Стоянов иска да остана министър след ротацията

Вътрешният министър Калин Стоянов изрази подготвеност да остане министър и след ротацията на премиера Денков с вицепремиера Мария Габриел. " Ако министър председателят, вицепремиерът и водачите на партиите преценяват, съм подготвен да остана министър и след ротацията и да си довърша започнатото ", уточни още той.

" Стартира развой по образование на чиновниците на Министерство на вътрешните работи - става дума " Пътна полиция ", " Охранителна полиция " и териториалните поделения ", разгласи министърът на вътрешните работи пред публицисти в Народното събрание.

Обученията са стартирали към този момент след заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Целта е да се подобрят практическите умения на чиновниците по график. Процесът към този момент е стартирал в някои регионални дирекции. " Там се надяваме да покажем обстановки, при които има неподчинения, персонална отбрана, гонене на коли, следва да се употребява физическа мощ, помощни средства, огнестрелни оръжия ", показва още той.

По случая с умрелия мъж в Стара Загора след полицейска гонка са отстранени двама полицейски ръководители, както и двама чиновници на Министерство на вътрешните работи, подсети още министърът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР