Вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че не е получил предложение

...
Вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че не е получил предложение
Коментари Харесай

Бойко Рашков заяви, че не е получил предложение за следващия служебния кабинет

Вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че не е получил предложение за оставане в идващия служебния кабинет. Той посочи, че към момента никой няма такова.

Той разяснява изваждането на Бюрото за отбрана на очевидците от прокуратурата и връщането му в правосъдното министерство. По думите му самодейността би трябвало да пристигна от самия основен прокурор. Рашков добави, че не вижда смисъл с защитата на основния прокурор да се занимават по едно и също време Бюрото за отбрана, НСО и Министерство на вътрешните работи.

„ Според мен основният прокурор има нещо, което е доста смущаващо, според мен. Страхува ли се толкоз доста, че би трябвало да има отбрана от три места. От Бюрото по отбрана, които бдят непрекъснато край него на три смени, към дома му да пази НСО и, също така от 6-то РПУ тук в София, да патрулират коли непрекъснато към оградата на резиденция Бояна. Подобно нещо никой не си е разрешавал до момента. Мисля си, че би трябвало да настъпи някаква промяна там “, сподели вътрешният министър Бойко Рашков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР