Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за заглушаване на

...
Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за заглушаване на
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Рашков заглуши медиите на протеста, има ранени

Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за заглушаване на сигнала и картината, която излъчват медиите от митинга пред Народното събрание прекъсва и изчезва понякога. Телефоните също са заглушени, научи ПИК.

Медията ни научи още, че в региона на Народното събрание полицията е задействала 5 станции " Радио Електронна Борба”. Това са вид заглушители, които стопират сигнала в региона. Въпросните РЕБ-ове блокират клетките на мобилните оператори в целия регион най-малко в периметър 1-2 км. Стотици жители, работещи в региона на Народното събрание, се оплакват, че нямат сигнал на телефоните. И интернет достъп нямат. Сигналите на всички малките екрани, които предават онлайн, също непрекъснато прекъсват и не могат да реализират директните си излъчвания.

Хората се пробваха да нахлуят в постройката на Народното събрание, само че бяха спрени от полицията, чиято бройка е невиждана.

Недоволните българи упорстват да бъде отстранен " зеления документ ", явно гневни на държавното управление на Кирил Петков, депутатите и президента Румен Радев.

По наша информация има ранени и измежду протестиращите, и измежду служителите на реда. В момента напрежението утихва, само че никой ме може да планува какво ще се случи в идващите часове.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР