Вътрешен министър Бойко Рашков отново смени шефа на Столичната дирекция

...
Вътрешен министър Бойко Рашков отново смени шефа на Столичната дирекция
Коментари Харесай

Бойко Рашков смени шефа на столичната дирекция на МВР за втори път

Вътрешен министър Бойко Рашков още веднъж смени шефа на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Новият шеф е старши комисар Калоян Милтенов, а досегашния началник Антон Златанов минава на позиция заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Роката е втора за по-малко от месец и половина. Милтенов е почнал работа в системата на Министерство на вътрешните работи шпионин през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш " Икономическа полиция “ в Първо районно управкение,

После става шеф на бранш в отдел " Противодействие на икономическата престъпност “ в Столична дирекция на вътрешните работи, ппосле е шеф на Трето районно ръководство, а по-късно става началник на Първо районно ръководство в София.

На 14 октомври 2019 година бе пратен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, където изкара една година. През есента на предходната година бе назначен за заместник-началник на отдел " Икономическа полиция “ в Главна дирекция " Национална полиция ".

Първата рокада в Столична дирекция на вътрешните работи бе на 19 май. Антон Златанов смени предходния началник Георги Хаджиев. Аргументът на Бойко Рашков бе, че столичната полиция е упражнила принуждение по време на огромните антиправителствени митинги през есента на предходната година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР