“Василев е човек, който срина финансовото състояние в държавата. Този

...
“Василев е човек, който срина финансовото състояние в държавата. Този
Коментари Харесай

Хората на Слави сравниха със земята ПП-ДБ: Асен срина държавата! Не трябва да се сдобива с власт

“Василев е човек, който срина финансовото положение в страната. Този човек не би трябвало да се снабдява с власт. Такъв кабинет на малцинството, с втори мандат, в случай, че първият още не е даден, е неуместен, и няма да мине ”.
Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в коридорите на Народното събрание.
“Кабинет на малцинство от хора, които говореха преди, че това са „ котки в чувал “, а в този момент с концепцията да се облагодетелстват, споделят, че това е най-важното за страната, е лицемерно и егоистично изключително с претендент за министър на финансите Асен Василев ”, сподели още Балабанов.
Възможностите, съгласно мен, е или през първия, или през третия мандат. Ние сме подготвени да получим третия, в случай че се стигне до него ”, съобщи още Балабанов, след което посочи, че в духа на парламентаризма Има Такъв Народ ще се отзоват на диалози в случай че получат покана.
“Ние ще се опитваме да бъдем поръчител този парламент да работи, тъй като страната има потребност от успокоение. Ролята ни е да реализираме надзор, да заставаме на страната на истината, ние ще поддържаме всички, по опция, практични решения в законодателната институция ”, акцентира още той.
Балабанов дефинира покушението против основния прокурор Иван Гешев на 1 май като „ жесток опит за ликвидиране “.
“Особено като са забъркани косвени хора и елементи от фамилията на основния прокурор. Става въпрос и за неговите деца, представете си в случай че се беше случило най-лошото, тези деца да бъдат косвени жертви на счупеното в страната и институциите. Това беше нападение против държавна институция, би трябвало да има съответно следствие и отговорните да си понесат отговорността ”, акцентира депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР