Васил Терзиев Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи

...
Васил Терзиев Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи
Коментари Харесай

Васил Терзиев Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи към хомосексуализъм и содомия!

Васил Терзиев Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи към хомосексуализъм и содомия! Това написа в собствен коментар Страхил Ангелов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Васил Терзие Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи към хомосексуализъм и содомия

Снимани са двама мъже гушнати на диван или две дами и това е оповестено като „ новото семейство “. Има подобен на Орлов мост посока Плиска да вземем за пример.

В българската Конституция е записано ясно, че бракът е съюз сред мъж и жена и в този ред на мисли е най-малкото нелегално да се зове обществено и демонстративно посредством реклама и пропаганда за еднополови бракове и псевдосемейства. За моралната страна на въпроса изобщо не ми се и разяснява – Васето е явен.

Той не чества Рождество Христово, пропусна рожденият ден на Ботев и денят на освобождението на София, инсталира нужници до гроба на Вазов, развял е бодро непознат влаг на постройката на Общината…..

Заслужава мигновено да освободи поста за изцяло творчество.

Този нещастник влачи града ни по стомах към този момент четвърти месец – дупки, клони, мръсотия….. тотална политическа и административна отпадналост

Но пък е наслагал билбордове на Навални и такива, които популяризират еднополови фамилии – той с това се занимава!

Васко, аз не желая децата ми да гледат това! Не са длъжни! Защото не се сети да поздравиш софиянци за наближаващият Национален празник, а наслага хомосексуалистка агитация?

Моля снимайте и качвайте билбордовете на Ухото! Всички би трябвало да сме наясно и да пожелаеме незабавното им унищожаване!

Начело на столицата стои някакъв фиктивен кмет, който на всичкото от горната страна е определен с флашките на ортаците си, а не от жителите!

ОСТАВКА!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР