Полицията е на крак заради избягал затворник.Полицията търси избягал затворник.

...
Полицията е на крак заради избягал затворник.Полицията търси избягал затворник.
Коментари Харесай

Полицията е по петите на избягал затворник

Полицията е на крайник поради избягал пандизчия.

Полицията търси избягал пандизчия. Последната гонка с униформените е от миналата нощ, научи bTV от свои източници. Петър Колев два пъти е засичан от органите на реда, само че не е хванат. Мъжът е с две влезнали в действие присъди - за кокаин и за закана за ликвидиране и безчинство.

В края на септември предходната година той е пуснат на независимост по медицински аргументи. Той обаче по този начин и не се връща зад решетките, оповестиха от правосъдното министерство.

Случаят става явен едвам през днешния ден, откакто екипът на bTV разбра за серия несполучливи гонки със пандизчията. И двата пъти са в столичния квартал „ Люлин “. По наша неофициална информация тази нощ служителите на реда са съумели да спрат колата, в която е пътувал. Колев обаче е излязъл от автомобила и още веднъж е избягал.

Именно в „ Люлин “ той беше арестуван при спецоперация през април предходната година. Това се случи, откакто пандизчията три години успяваше да надхитри полицията и се укриваше, до момента в който се търсеше, в това число и с червен бюлетин на Интерпол.

Още тогава стана ясно, че мъжът е рисков и въоръжен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР