Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021,

...
Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021,
Коментари Харесай

Васил от С. Македония и Виктория с общ концерт в Приморско

 Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021, и българската звезда Виктория ще изнесат взаимен концерт в Приморско на 13-и август. Събитието ще стартира в 21 часа на откритата сцена до Община Приморско. Концертът ще открие интернационалния лагер “Primorsko Creative Camp 2021 ", който събира на едно място представители на изобретателните промишлености в България и Европа.

Васил чака с неспокойствие концерта: “Българската аудитория е страхотна. Винаги ме посреща с доста обич. Много се веселя, че ще мога да споделя сцената с Виктория. За мен тя е една от най-талантливите млади певици в Европа. Подготвили сме доста музикални изненади, тъй че ще се веселя да се забележим на 13-и август в Приморско. "

В концерта ще се включи финалистката от известното телевизионно предаване “България търси гений " - Валериа Войкова, която ще извърши обща ария с Виктория. Към музикалния театър ще се причисли и македоно-канадски композитор, музикален продуцент и пианист Давор Йордановски, както и унгарския композитор и актьор Джони Палмър.

Виктория показа, че очакв  а с неспокойствие концерта в Приморско: “Миналата година направихме страховит концерт в град Приморско. Това беше един от най-любимите ми моменти. Благодаря на Община Приморско и на доктор Германов, че толкоз мощно прегърнаха нашата самодейност. Приморско е доста специфичен град за мен - тук снимах клипа към една от най-любимите си песни. Нямам самообладание да се върна и да се срещна със страхотната аудитория тук ".

Международният изобретателен лагер “Primorsko Creative Camp 2021 " се организира с поддръжката на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР