Вашингтон. Съединените щати биха могли да добавят Русия към своя

...
Вашингтон. Съединените щати биха могли да добавят Русия към своя
Коментари Харесай

Associated Press: САЩ могат да наложат санкции на Русия, подобни на тези на Куба и Северна Корея

Вашингтон. Съединените щати биха могли да прибавят Русия към своя лист на страните с най-строги ограничаващи ограничения, в случай че нападне Украйна, заяви Associated Press , базирайки се на лични източници.

Според информацията рестриктивните мерки за експорт при положение на съветска експанзия против Киев могат да бъдат съпоставими с прилаганите от Съединени американски щати наказания по отношение на Куба, Сирия, Северна Корея и Иран. „ Ние, в съгласуваност с нашите съдружници и сътрудници, неотложно ще нанесем тежки и големи загуби на съветската стопанска система, в това число нейната финансова система и браншове, които Кремъл счита за сериозни “, е споделил американски чиновник, представен от организацията.

По-рано Bloomberg заяви, че американската администрация обмисля разновидността за ограничение на износа на високотехнологични артикули за Руската федерация, както и на микроелектроника, която се създава по американски технологии или програмен продукт. Списъкът с съставни елементи и артикули може да варира от авионика и принадлежности до смарт телефони, игрови конзоли и тв приемници.

Високопоставен чиновник на американската администрация сподели в събота на брифинг за идните руско-американски договаряния за сигурност, че Русия ще бъде изправена пред " финансови и стопански наказания " и дипломатически последствия при положение на експанзия против Украйна.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР