Вашингтон няма да може да избегне отговорността за терористичните действия

...
Вашингтон няма да може да избегне отговорността за терористичните действия
Коментари Харесай

Захарова: Доставките на системи Patriot за Киев ще увеличат риска САЩ да бъдат въвлечени в украинския конфликт

Вашингтон няма да може да избегне отговорността за терористичните дейности на Киев, в това число неизстрелването на ракети по съветски обекти. Това сподели в четвъртък на брифинг шефът на отдела за информация и щемпел на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

„ Вашингтон, който на процедура се трансформира в страна в спора, няма да може да избегне присъединяване си в терора, отпушен от киевския режим против цивилното население на Русия, и да освободи от себе си отговорността за гибелта и разрушенията, породени от американско оръжие на американците. препоръки ", сподели тя.

„ Евентуалните доставки на системи за противоракетна защита Patriot от Вашингтон на Киев ще усилят риска от директно присъединяване на американската войска в спора в Украйна. На 13 декември беше оповестено желанието на Съединените щати да дават на Украйна батарея за противоракетна защита Patriot. Преди това доста специалисти, в това число задгранични, се съмняваха в разумността на сходна стъпка, която би довела до ескалация на спор и усилват риска от директно присъединяване на американската войска във военните дейности ", добави още Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР